آشنایی با ویژگی های ردیاب خودرو H30 Cross


شاسی بلند دانگ فنگ اچ سی کراس اولین بار در سال 2011 توسط شرکت چینی Fengshen معرفی شد. شرکت ایران خودرو از فروردین 1394 پیش فروش این خودرو را آغاز کرد; با توجه به بازه قیمتی مناسب و برخی امکانات و امکانات رفاهی این خودرو نسبت به دیگر محصولات این شرکت، تقاضا برای خرید خودروی سی کراس افزایش یافته است.

اگرچه خودروی اچ سی کراس از امکانات رفاهی خوبی برخوردار است، اما همچنان نقاط ضعفی دارد. عدم وجود سیستم مطمئن امنیتی و ضد سرقت در این خودرو در کنار حرفه ای بودن و به روز رسانی روزانه سارقان در کنترل سیستم دزدگیر باعث شده تا دارندگان خودروهای اچ سی کراس نیاز به نصب ردیاب در خودروی خود پیدا کنند. بیشتر از همیشه. در این مقاله با ما همراه باشید تا با مطمئن ترین روش جلوگیری از سرقت خودرو و ویژگی های ردیاب C Cross آشنا شوید.

برای خرید جامپ استارتر کلیک کنید.

مختصری در مورد سیستم ایمنی خودرو  H30 Cross

سیستم های ایمنی خودروهای فروخته شده در ایران معمولا قوی نیستند و خودروی سی کراس نیز از این قاعده مستثنی نیست. متاسفانه یکی از نقاط ضعف خودروی اچ سی کراس عدم وجود استانداردهای لازم در سیستم ایمنی آن است. اگرچه این خودرو دارای ویژگی های سیستم امنیتی است، اما این ویژگی ها برای جلوگیری از سرقت آن کافی نیست، زیرا سارقان با روش های خنثی سازی این سیستم های امنیتی آشنا هستند. از ویژگی های ایمنی خودروی سی کراس می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سیستم ضد سرقت (ایموبلایزر).

ایربگ ایمنی راننده و سرنشین

قفل میکروسوئیچ درب.

سنسور ایمنی دنده عقب.

• ABS;

سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (ABS+EBD).

خودروی سی کراس تنها 3 ستاره از 5 ستاره استاندارد C-NCAP را دریافت کرد که در مقایسه با سایر خودروهای چینی عملکرد بسیار ضعیفی دارد و باعث نگرانی خریداران این خودرو شده است. پس راه حل چیست؟ در ادامه با بهترین راه جلوگیری از سرقت خودرو سی کراس یعنی استفاده از ردیاب آشنا می شویم.

نقش ردیاب در جلوگیری از سرقت خودرو اچ سی کراس

با توجه به اینکه سیستم دزدگیر خودرو دارای ایراداتی است و سارقان به راحتی می توانند عملکرد آن را مختل کنند، مالکان خودرو به دنبال راه های مطمئن تری برای ایمن نگه داشتن خودرو خود هستند. به همین دلیل است که ردیاب و مسیریاب خودرو به محبوب ترین ابزار امنیتی خودرو در بین کاربران تبدیل شده است.

دستگاه ردیاب با استفاده از فناوری GPS می تواند با ماهواره ارتباط برقرار کند و اطلاعات و موقعیت خودرو را به صورت لحظه ای، آنلاین یا آفلاین برای صاحب خودرو ارسال کند. این ویژگی کارآمد دستگاه ردیاب باعث استفاده گسترده از آن در صنعت ناوبری و سیستم امنیتی خودرو شده است. دستگاه جی پی اس علاوه بر موقعیت یابی خودرو در زمان واقعی، کاربردهای مهم دیگری نیز دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:

امکان نظارت و خاموش کردن خودرو از راه دور با ارسال پیامک و یا از طریق اپلیکیشن امکان پذیر است.

با کمک ردیاب می توانید گزارش کاملی از مسافت طی شده، زمان توقف و حرکت و سرعت حرکت به دست آورید و عملکرد خودرو را کنترل کنید.

در صورت روشن شدن غیرقانونی خودرو، ردیاب برای صاحب خودرو هشدار ارسال می کند.

با استفاده از ردیاب می توانید محدوده سرعت و محدوده جغرافیایی حرکت خودرو را تعریف کنید. در صورت تخطی از محدوده تنظیم شده، اخطار ردیاب به مالک خودرو خواهد رسید.

در ردیاب های دارای میکروفون و قابلیت شنود در صورت تمایل می توانید با ارسال پیامک به ردیاب صدای داخل خودرو را بشنوید.

این گونه امکانات و کاربردها در دستگاه ردیاب اعتماد به نفس را به مالکان خودرو بخشیده و دلیل محبوبیت این محصول می باشد.

انواع ردیاب خودرو و بهترین ردیاب جی پی اس برای سی کراس

هنگام خرید ردیاب خودروی C Cross با انتخاب های زیادی روبرو خواهید شد. دستگاهی مناسب برای ردیاب سی کراس است که دارای امکاناتی مانند موقعیت جغرافیایی دقیق، آنتن دهی قوی و مناسب، امکان گزارش مسافت طی شده، نصب آسان، امکان خاموش شدن خودرو از راه دور، قابلیت شنود و ... می باشد. در ادامه این مقاله سعی داریم با ارائه اطلاعات کافی در مورد انواع ردیاب ها و کاربرد آن ها، فرآیند انتخاب ردیاب C Cross را برای شما آسان کنیم.

1. ردیاب سیمی برای خودروهای H30 Cross

ردیاب سیمی همانطور که از نامش پیداست از طریق سیم کشی داخل خودرو نصب می شود و از برق خودرو به عنوان منبع انرژی استفاده می کند. این نوع ردیاب عملکرد خوبی در موقعیت یابی و سایر کاربردهای دستگاه های ردیاب دارد.

از آنجایی که ردیاب سیم C Cross از برق خودرو تامین می شود و نیازی به شارژ ندارد، دارندگان خودرو می توانند بدون نگرانی از اتمام شارژ ردیاب و خاموش شدن آن از مزایای ردیاب بهره مند شوند. توجه داشته باشید که نصب این دتکتور کاری تخصصی است و باید توسط نیروهای مجرب انجام شود.

2. ردیاب های بی سیم برای خودروهای H30 Cross

ردیاب مغناطیسی که به عنوان ردیاب بی سیم نیز شناخته می شود، یکی دیگر از انواع محبوب ردیاب است که با آهنربای قوی به وسیله نقلیه متصل می شود و موقعیت یابی دقیقی را ارائه می دهد. این نوع دتکتور به دلیل نصب آسان و عدم نیاز به سیم کشی مورد توجه مشتریان قرار گرفته است. اما باید در نظر داشت که منبع انرژی این ردیاب باتری آن است; باتری های ردیاب مغناطیسی بسیار قوی هستند و عمر طولانی دارند، اما با این وجود باید میزان شارژ را کنترل کرد تا از خاموش شدن ردیاب جلوگیری شود.

اگرچه ردیاب ها قبل از تمام شدن باتری به صاحب خودرو هشدار می دهند تا در اسرع وقت باتری شارژ شود. یکی دیگر از دلایل محبوبیت ردیاب های مغناطیسی قابلیت کارکرد آن در شرایط مختلف آب و هوایی است. این نوع آشکارساز تحت تأثیر رطوبت هوا و گرد و غبار قرار نمی گیرد و همچنان اطلاعات را بدون مزاحمت و با دقت ارسال می کند. ردیاب مغناطیسی کیفیت ساخت بالایی دارد و در اثر ضربه یا سرعت زیاد خودرو آسیبی نمی بیند و پاره نمی شود.

3. ردیاب دیاگ برای H30 Cross

ردیاب های دیاگی یا OBD نوع دیگری از ردیاب های موجود در بازار هستند که بدون نیاز به سیم کشی با اتصال به داخل خودرو شروع به کار و موقعیت یابی می کنند. از مزیت های این نوع ردیاب می توان به عملکرد مناسب در شرایط مختلف آب و هوایی، امکان عیب یابی فنی خودرو، ابعاد کوچک و قابلیت مخفی شدن و قیمت مناسب آن اشاره کرد. برخی از ردیاب‌های دیاگی به قابلیت گوش دادن نیز مجهز هستند. با کمک این قابلیت می توانید به راحتی صداهای داخل یا اطراف خودرو را بشنوید.

4. آشکارسازهای فندکی H30 Cross

این نوع دستگاه می تواند انتخاب خوبی برای ردیاب C Cross نیز باشد. ردیاب های فندکی مانند ردیاب های مغناطیسی با اتصال به درگاه فندک به راحتی نصب می شوند و کار می کنند. این نوع ردیاب به دلیل اتصال آسان، کوچک و پنهان بودن و قابلیت استراق سمع یکی از بهترین ردیاب ها برای نصب در خودرو می باشد.

حرف پایانی

همانطور که گفته شد اچ سی کراس به دلیل قیمت مناسب اخیرا به یکی از محبوب ترین خودروهای ایران خودرو تبدیل شده است. با توجه به افزایش روزافزون سرقت خودرو به دلیل افزایش قیمت ها، بی نقص نبودن سیستم امنیتی اچ سی کراس و نبود دزدگیر برای جلوگیری از سرقت خودرو، خرید یک دستگاه کاربردی ضروری به نظر می رسد. مانند ردیاب و مکان یاب. توصیه می شود با نصب دستگاه ردیاب باکیفیت و مقرون به صرفه نگرانی از سرقت خودرو خود را به حداقل برسانید.

مقایسه بین فناوری ردیابی خودرو و GPS موبایل


اگر صاحب یک تجارت تجاری هستید که متکی به وسایل نقلیه شرکتی است، چه دو ناوگان یا 200 دستگاه، مطمئناً با اهمیت نظارت بر رانندگان و وسایل نقلیه آشنا هستید. ردیابی ناوگان در زمان واقعی به مدیریت ناوگان این امکان را می دهد تا بر اساس اطلاعات دقیق و به روز تصمیمات مدیریتی صحیحی اتخاذ کند و برای بهبود خدمات و رضایت مشتری تلاش کند.

اگر تصمیم به نظارت دقیق بر وسایل نقلیه شرکتی خود گرفته اید یا می خواهید برای ایمنی خودروی شخصی خود اقداماتی انجام دهید، احتمالاً در جستجوهای خود با دو فناوری ردیابی GPS مواجه شده اید و فکر می کنید برای ردیابی برای خرید یک تلفن هوشمند کافی است. .

اگرچه در نگاه اول ممکن است این دو مفهوم کاملاً شبیه به هم به نظر برسند و برخی ممکن است فکر کنند که ردیاب خودرو همان GPS موبایل است، اما واقعیت این است که این دو ابزار متمایز هستند که بسیار متفاوت عمل می کنند. اگر می خواهید تفاوت این دو فناوری متفاوت را بدانید، در این مقاله با ما همراه باشید.

برای مشاهده لیست قیمت ردیاب خودرو کلیک کنید.

GPS چیست؟

وقتی بخواهیم دو فناوری ردیابی جی پی اس خودرو و جی پی اس موبایل را با هم مقایسه کنیم، یک کلمه مشترک بین آنها پیدا می کنیم که اساس کار این دو فناوری را تشکیل می دهد. سیستم موقعیت یاب جهانی (GPS) سیستمی است که با کمک 24 ماهواره که در مدار زمین قرار دارند، اطلاعات دقیقی در مورد موقعیت دستگاه GPS ارسال می کند. این سیستم بدون نیاز به گیرنده تلفن یا اینترنت کار می کند. GPS در گذشته برای مقاصد نظامی استفاده شده است و با اهداف نظامی ساخته شده است. اما امروزه از این سیستم به دو صورت استفاده می شود:

ردیابی (ردیابی GPS)

ناوبری (GPS Navigation)

این دو اپلیکیشن GPS دارای تفاوت های اساسی هستند که در ادامه به تفصیل آن ها را خواهیم فهمید.

فناوری GPS موبایل (روتر)

جی پی اس موبایل چیست؟

تصور کنید که در راه مصاحبه شغلی هستید و در نیمه راه متوجه می شوید که مسیر اشتباهی را انتخاب کرده اید و گم شده اید. اولین چیزی که به ذهن می رسد احتمالا تماس با شرکت و جویا شدن مسیر است. اما اگر ندانید کجا هستید چه؟ آیا می توانید به راحتی با یک تماس تلفنی مسیرها را دریافت کنید؟

حال فرض کنید که می خواهید با کمک تلفن هوشمند خود مسیر را پیدا کنید و دقیقاً در کجای شهر هستید! گوشی های هوشمند این کار را انجام می دهند. این گوشی ها شامل گیرنده های سیستم موقعیت یاب جهانی (GPS) هستند و با کمک این جی پی اس موبایل می توانند مسیریابی را برای کاربر تسهیل کنند.

برای استفاده از این جی پی اس کافی است یک اپلیکیشن مناسب مانند گوگل مپ یا سایر اپلیکیشن های مسیریابی داشته باشید تا با اتصال به جی پی اس مسیر مناسب حرکت را پیدا کنید. برنامه های ناوبری موبایل معمولاً مجهز به راهنمای صوتی هستند و به کاربر این امکان را می دهند که با کمک راهنمای صوتی بدون نگاه کردن به نقشه حرکت کند.

فناوری GPS موبایل چگونه کار می کند

نحوه کار GPS موبایل به این صورت است که کاربر به کمک اپلیکیشن تلفن همراه مبدا و مقصد خود را روی نقشه مشخص می کند. تلفن همراه به کمک جی پی اس به ماهواره های اطراف زمین متصل می شود و با اطلاعات دریافتی از این ماهواره ها مسیر مناسب و کم تردد را به کاربر نشان می دهد و او را برای رسیدن به مقصد راهنمایی می کند.

اطلاعات مربوط به ترافیک مسیر بستگی به تعداد خودروهایی دارد که راننده آنها از GPS موبایل خود استفاده می کند. هرچه واحدهای GPS در مسیر فعال تر باشند، اطلاعات دقیق تر خواهد بود. در ضمن برای آپدیت نیاز است اینترنت موبایل فعال باشد تا اطلاعات دریافتی از ماهواره ها به صورت دقیق در اپلیکیشن موبایل نمایش داده شود. اگر به اینترنت متصل نیستید، مکان شما نشان داده می شود که آخرین بار در کجا اینترنت وصل شده است.

برای خرید دوربین دنده عقب ماشین کلیک کنید.

اپلیکیشن موبایل جی پی اس

همانطور که اشاره کردیم مهمترین کاربرد GPS موبایل کمک به کاربران برای یافتن راه است. از دیگر کاربردهای این فناوری تلفن همراه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اعلام کوتاه ترین و آرام ترین مسیر برای حرکت.

اعلام هشدار در هنگام تصادفات جاده ای;

اعلام حضور پلیس راهنمایی و رانندگی;

هشدار از حداکثر سرعت مجاز.

ارزیابی مدت زمان رسیدن به مقصد با توجه به شرایط جاده.

مسیریابی بلادرنگ و امکان معرفی مسیر جایگزین در صورت انتخاب مسیر اشتباه توسط راننده.

نمایش نزدیکترین مراکز خدماتی مانند بیمارستان ها، مساجد، رستوران ها، پمپ بنزین ها و غیره.

امکان اشتراک گذاری مکان فعلی.

فناوری ردیابی خودرو

ردیاب جی پی اس خودرو چیست؟

برخلاف جی پی اس موبایل، ردیاب جی پی اس خودرو یک دستگاه و سخت افزار مجزا است که در ابعاد کوچک طراحی شده و در داخل خودرو قرار می گیرد تا موقعیت مکانی خودرو را به صورت لحظه ای نشان دهد. به زبان ساده، فناوری ردیابی خودرو، سیستمی است که به ماهواره های GPS متصل می شود و امکان ردیابی و کنترل یک یا چند وسیله نقلیه را از طریق رایانه، گوشی هوشمند، تبلت و پیامک در هر ساعت از شبانه روز فراهم می کند.

سیستم های ردیاب خودرو علاوه بر ارائه ردیابی لحظه ای و نمایش موقعیت مکانی خودرو در هر لحظه، می توانند گزارشی از سرعت خودرو، مسیرهای طی شده، مکان های توقف و زمان توقف را نشان دهند و گزارش کاملی را به مالک یا مدیر خودرو ارائه دهند. ارائه ناوگان

نحوه عملکرد فناوری ردیاب GPS خودرو

با استفاده از فناوری GPS، سیستم ردیابی خودرو به ماهواره های اطراف زمین متصل می شود و سیگنال های ماهواره ای را دریافت می کند. این اطلاعات شامل موقعیت دقیق وسیله نقلیه و سرعت حرکت است. اطلاعات دریافتی از ماهواره از طریق سیم کارت به کاربر یا مدیر ناوگان منتقل می شود. ردیاب از 5 جزء اصلی سخت افزار (گیرنده امواج ماهواره ای)، نرم افزار (برنامه موبایل یا کامپیوتر)، سرور (برای ذخیره اطلاعات دریافتی)، سیم کارت (برای ارتباط با کاربر)، GPS و گوشی هوشمند تشکیل شده است.

برخلاف اپلیکیشن های ردیابی موبایل، ردیاب خودرو نیازی به اینترنت ندارد و هر چند ثانیه یک بار به روز می شود و اطلاعات لحظه ای را ارائه می دهد.

اپلیکیشن ردیاب خودرو

مهمترین کاربرد ردیاب جی پی اس خودرو را می توان در ایمن سازی خودرو و جلوگیری از سرقت خلاصه کرد. اما اگر بخواهیم به مهم ترین کاربردهای ردیاب خودرو اشاره کنیم می توان موارد زیر را نام برد:

ردیابی بلادرنگ وسیله نقلیه و نشان دادن موقعیت وسیله نقلیه.

جلوگیری از سرقت و افزایش ایمنی خودرو.

امکان خاموش کردن خودرو از راه دور;

امکان تعیین حد مجاز سرعت و محدوده جغرافیایی مجاز و هشدار در صورت تخلف.

گزارش کامل مسیر طی شده، سرعت حرکت، محل توقف و زمان توقف.

هشدار در صورت روشن یا خاموش بودن موتور خودرو.

هشدار در صورت برخورد با خودرو;

مقایسه فناوری GPS موبایل و ردیاب خودرو

حال که با دو فناوری GPS موبایل و ردیاب خودرو آشنا شدیم، این دو فناوری را با هم مقایسه می کنیم:

پیگیری را ادامه دهید

فن آوری اساسا متفاوت مورد استفاده برای برنامه های موقعیت یابی موبایل و دستگاه های ردیابی GPS خودرو (به ترتیب برج های مخابراتی و ماهواره های GPS) می تواند نقش مهمی در قابلیت اطمینان ردیابی این دو فناوری ایفا کند. از آنجایی که تلفن‌های همراه برای تعیین مکان خود به دکل‌های تلفن همراه متکی هستند، اگر در نقطه کوری هستید که پوشش تلفن همراه ضعیف است، نمی‌توانید از برنامه‌های مکان‌یابی تلفن همراه استفاده کنید. در ضمن اساس کار ردیاب خودرو با ماهواره است و شما می توانید موقعیت خودرو را در هر نقطه از زمین مشاهده کنید.

دستگاه های ردیاب خودرو از ماهواره های GPS برای موقعیت یابی استفاده می کنند. این فناوری امکان ردیابی دقیق تری را حتی زمانی که وسیله نقلیه خارج از محدوده است، می دهد. دستگاه های ردیاب خودرو قابلیت ذخیره اطلاعات را دارند و حتی در صورت عدم استفاده از آنتن سیم کارت برای ارسال اطلاعات، ردیابی ادامه می یابد و به محض وصل شدن مجدد آنتن، تمامی اطلاعات ارسال می شود.

عمر باتری

یکی دیگر از تفاوت های تلفن های همراه و ردیاب ها، عمر باتری آنها است. تلفن های همراه طوری طراحی نشده اند که دائماً در موقعیت قرار گیرند. برنامه های ردیابی و موقعیت یابی باتری موبایل را بسیار سریعتر تخلیه می کنند. به همین دلیل نمی توان موبایل را وسیله ای مناسب برای ردیابی دانست.

اما ردیاب جی پی اس خودرو برای استفاده مداوم طراحی و ساخته شده است. برخی از ردیاب‌ها حتی به سیستم الکتریکی خودرو متصل می‌شوند و این اطمینان را می‌دهند که باتری آن‌ها هرگز در اواسط مسیر تمام نمی‌شود.

عدم امکان دستکاری ردیاب خودرو

ردیاب خودرو در مکانی نصب می شود که هیچکس آن را نمی بیند و فقط مالک خودرو از وجود آن باخبر است. کارمندان شرکت های حمل و نقل نیز قادر به دستکاری ردیاب خودرو نیستند زیرا در صورت هرگونه دستکاری، هشدار به مدیر ناوگان ارسال می شود. اما جی پی اس موبایل این قابلیت را ندارد و به محض قطع اینترنت و قرار گرفتن در نقطه کوری که اینترنت وجود ندارد، دیگر اطلاعاتی دریافت نمی شود. به همین دلیل نمی توان آن را به عنوان یک ابزار ردیابی در نظر گرفت. تنها استفاده از GPS موبایل کمک به ناوبری است.

پشتیبانی مشتری

یک ردیاب خودرو خوب و حرفه ای همیشه دارای یک تیم پشتیبانی قوی است که مدیر ناوگان یا مالک خودرو می توانند در صورت بروز مشکل با آنها تماس بگیرند. در ضمن برنامه های ردیابی موبایل پشتیبانی اختصاصی ندارند.

آخرین کلمه

اگر در مورد فناوری ردیابی خودرو و جی پی اس موبایل شنیده اید و فکر می کنید که این دو فناوری یکسان هستند و می توان آنها را به جای یکدیگر مورد استفاده قرار داد، در این مقاله به طور کامل این دو فناوری را با هم مقایسه کرده ایم و متوجه شده ایم که اساس این دو فناوری متفاوت است.

اگر به دنبال مسیریابی و ردیابی هستید، توصیه می کنیم از اپلیکیشن ردیابی تلفن همراه استفاده کنید. اما اگر تصمیم به ردیابی و جلوگیری از سرقت خودرو خود دارید، خرید یک ردیاب خوب و حرفه ای را پیشنهاد می کنیم.